Project Description

Huidpraktijk Nieuwkoop Peelings
Fruitzuur peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren. Ze hebben de kracht om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings kunnen we huidproblemen aanpakken, of verbeteren we de huidconditie. Elk zuur zorgt voor celvernieuwing maar daarnaast heeft ieder zuur zijn unieke eigenschappen.
CONTACT

Soorten peelings

Er zijn peelings die ontstekingen remmen, talgproductie remt, pigmentvlekken verlicht en zelfs het bindweefsel stimuleert tegen rimpels en verslappingen.

Wij werken met diverse peelings van de merken Dermaceutic en Dermaquest. Tijdens het adviesgesprek bespreken we welke peeling het meest geschikt is voor uw huidbehoefte.

Dermaceutic

Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic een gamma van wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties.

IMAGE Skincare

I-Peel van IMAGE Skincare bestaat uit een breed assortiment verschillende levels oppervlakkige tot diepe peelingen en enhancers die specifiek toe te passen zijn op de behoefte van de huid.

De behandeling

Wij maken een op maat behandelplan voor u. Daarbij is dagelijks productgebruik een essentieel onderdeel.

Alvorens er gestart kan worden met de peelings dient u uw huid minimaal 2 weken voor te bereiden. Dit zorgt enerzijds voor een goed doorlaatbare huid, waardoor we de peeling veilig kunnen uitvoeren. Ook zorgt het ervoor dat we gericht op uw huidtype, probleem, indicatie producten in gaan zetten waardoor u al een verschil kan gaan merken thuis maar ook na de behandelingen het resultaat kan behouden en dat u minder last zal hebben van de peelings (hersteltijd).
Tijdens de peelings en na de peelings, maar ook in de verschillende seizoenen zal het productadvies kunnen worden aangepast.

Na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid als het waren gaan vernieuwen. Dit kan ervoor zorgen dat u een wat droger gevoel krijgt, trekkerig en uw huid kan gaan schilferen.

De mate van schilfering hangt af van de sterkte van de peeling (oppervlakkige, middel of diep). Het is van belang om uw huid na zulke behandelingen extra te beschermen tegen invloeden van de zon (SPF 30 of 50) en eventueel extra te voeden met Hyaluronzuur. Hier kunnen wij u gericht advies over geven. Reactie op de peeling is geheel afhankelijk van de gekozen peeling. Reken in ieder geval op 24-48 uur roodheid en een licht gevoelige huid. Na 2 tot 3 dagen begint de huid veelal te schilferen.

Wanneer wij sterke peelings gaan inzetten zult u doorgaans iets langer vervellen dan met oppervlakkige peelings.

Aantal benodigde behandelingen

Voor het beste resultaat adviseren we de peelings in een kuur van 3 tot maximaal 6 behandelingen te volgen, elke twee tot vier weken. Bij elke behandeling ziet u vooruitgang. U bepaalt uiteindelijk zelf hoeveel behandelingen u wilt ondergaan. Om behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat de huid te laten peelen door de huidtherapeut.

Intake gesprek

Tijdens het intakegesprek onderzoeken wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huidbehoefte. Tevens geven wij huidadvies over de juiste verzorging voor thuis. Wij bespreken met u ook de invloed van uw levensstijl en voeding.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Behandeling van peelings voor acne en acne-littekens in het gelaat wordt in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is het afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Klik op link om direct te kijken welke vergoeding u krijgt bij uw verzekering.

ZORGWIJZER

“Bezoek ook onze webshop…”

SHOPPEN

Stel een vraag of maak gelijk een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Telefoon: 085-0604843
Whatsapp085-0604843
(klik om een bericht te sturen)
Email: anne@huidpraktijkutrecht.nl

Aangesloten bij: NVH, BIG, Laserveiligheid, Kwaliteitsregister Paramedici, Qualizorg.