Wij zijn Huidpraktijk Utrecht, een gevarieerd team, die bestaat uit verschillende specialisten. In Huidpraktijk Utrecht werken we uitsluitend met gediplomeerde huidtherapeuten

Het hele team van Huidpraktijk Utrecht is volledig gespecialiseerd in de Image Skincare producten, behandelingen en in de apparatuur. Wij volgen het gehele jaar bijscholing, zodat wij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze branche. 

Onze missie is om de cliënt de beste zorg op maat te bieden want iedere huid is anders.

Anne van den Haak

Mijn naam is Anne van den Haak, eigenaresse van Huidpraktijk Nieuwkoop. In 2008 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste en mijn diploma ondernemerschap behaald. Na mijn opleiding heb ik mijn eigen praktijk geopend. Daarnaast volgde ik de studie tot huidtherapeut. Sinds 2012 ben ik een HBO gediplomeerde huidtherapeut. Door mij om te scholen tot huidtherapeut onderscheid ik mij van schoonheidsspecialistes door zowel cosmetische als medische huidproblemen te behandelen. 

Hilde Goes

Mijn naam is Hilde. In 2020 ben in afgestudeerd als Huidtherapeute aan De Haagse Hogeschool en ben sinds kort vol enthousiasme begonnen bij Huidpraktijk Nieuwkoop.  In de praktijk kun je bij mij terecht voor een breed aanbod aan huidtherapeutische behandelingen. Mijn specialisatie ligt bij acné behandelingen, chemische peelings en medische microneedling. Image Skincare is het merk waar ik de meeste kennis over heb en het liefste mee werk. Om mijn kennis en kunde uit te breiden, volg ik regelmatig trainingen van verschillende merken en behandelingen.

GinaHPU

Gina Lee Meeuwsen

Mijn naam is Gina Lee. Ik ben in 2022 afgestudeerd als Huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Nadat ik mijn afstudeerstage succesvol heb afgerond bij Huidpraktijk Nieuwkoop ben ik onderdeel geworden van het team. Bij mij kun je terecht voor verschillende cosmetische behandelingen en huidadvies. Ik vind het belangrijk om mijn expertise uit te breiden en op te hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen door regelmatig cursussen en trainingen te volgen.